Koronavirus najnovije

Učenici OŠ "Kizur Ištvan", zajedno sa drugim učenicima i javnim preduzećima Subotice, spremili su 1.100 novogodišnjih paketića za vršnjake u Kosovskoj Mitrovici.

Paketići, puni slatkiša, igračaka i školskog pribora, ali i ljubavi, prijateljstva i saosećanja, sutra će "krenuti" put Kosova, da bi u petak bili uručeni deci u OŠ "Branko Radičević" u severnom delu Kosovske Mitrovice.

"Ponosni smo na sve naše đake, iz naše i drugih škola, koji su se rado uključili u humanitarnu akciju i donosili slatkiše i sve one stvari koje jedno detinjstvo može da učini lepšim. Možda materijalno to neće biti velika pomoć, ali smo želeli da pokažemo deci na Kosovu da mislimo na njih, da nisu sama i da i oni osećaju prazničnu atmosferu", kaže Dejan Anđelović, direktor OŠ "Kizur Ištvan".

"Sama OŠ "Branko Radičević" ima 680 đaka, ali su u njoj smeštena i odeljenja drugih škola, koje su zbog prilika morala da budu izmeštena iz južnog dela Kosovske Mitrovice. Želeli smo da svako dete dobije paketić i nadamo se da će sve proći bez problema", rekao je on.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama