Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa čekaju svoje prvo dete koje će na svet doći u aprilu naredne godine. Kako se u kraljevskoj porodici sve bebe krste posle 40 dana, kumovi Meganinog i Harijevog deteta već su poznati.

Naime, slavni glumac Džordž Kluni i njegova supruga Amal biće kršteni kumovi Harijevog prvog deteta. Ovo je britanskom "Dejlimejlu" otkrio Klunijev rođak Ben Breslin, ali ni glumac, ni Kensingtonska palata nisu potvrdili.

No, ova informacija i nije veliko iznenađenje, s obzirom na to da su Džordž Kluni i princ Hari veoma bliski poslednjih meseci.

"Amal i Megan se poznaju godinama i dobre su prijateljice. Zbog njih dve su se Hari i Džordž zbližili i postali prijatelji. Bliskiji su mnogo više nego što je predstavljeno u medijima", otkrio je insajder.

Džordž i Amal Kluni na venčanju Harija i Megan; Foto: Reuter/ Pool

Podsetimo, posle kraljevskog venčanja u maju ove godine, Megan i Hari su proveli nekoliko dana sa Klunijevima na italijanskom jezeru Komo. Sa njima su bili i Klunijevi blizanci Ela i Aleksander.

Sam Džordž navodno je svojoj porodici rekao da ima osećaj da će ga Hari i Megan pitati za kumstvo, a članovi njegove porodice, ali i svi oni koji su čuli ovu vest, ističu da bi glumac bio savršen izbor za kuma jer je divan čovek i mnogo voli kraljevsku porodicu.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama