Prvi reket sveta Novak Đoković bez problema je savladao Amerikanca Džona Iznera u meču prvog kola grupe "Guga Kerten" na završnom turniru sezone ATP Finals u Londonu.

Poznato je da Noleta redovno prate poznate mnoge poznate ličnosti, a sinoć se na tribinama pojavio i jedan od najboljih fudbalera današnjice, Kristijano Ronaldo sa svojom porodicom, nevenčanom suprugom Georginom i sinom Ronaldom Juniorom.

I prirodno je da poznati gosi dobiju svojih par sekundi na video bimu, ali na jučerašnjem meču Ronaldo se bukvalno "izborio" za malo više pažnje. Naime, u jednom trenutku loptica je letela u smeru fudbalera koji se preko devojke "bacio" da je uhvati. Međutim, nije uspeo, loptica se samo odbila o njegovu ruku i pogodila Georginu u glavu.

Situacija je nasmejala sve prisutne, a snimak se munjevitom brzinom raširio internetom, te je Ronaldo uz Novaka, danas glavna zvezda sportskih strana, ali ovoga puta ne zbog golova.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama