Koronavirus najnovije

Tridesetdevetogodišnja Kejt Hadson je 2. oktobra rodila treće dete, devojčicu Roni Rouz, a njen prvi mesec obeležila je fotografijom koju je objavila na svom Instagram profilu.

Za ovu posebnu priliku ponosna mama je za svoju malu slavljenicu odabrala bež kompletić i fešn roze turban.

"Kakav mesec!", napisala je poznata američka glumica kraj ove "rođendanske" fotografije.

Kejt očigledno uživa sa svojim "malenim pupoljkom", kako često tepa svojoj ćerkici, međutim period pre porođaja bio je prilično naporan za ovu američku zvezdu. 

"Ukoliko ste se pitali zašto nisam bila aktivna kao ranije, to je zato što se nikad nisam osećala iscrpljenije. Razlog za to je što sam tokom cele trudnoće povraćala. Ako ste me igrom slučaja i videli s osmehom, to je bila obična laž", otkrila je glumica koja je, za razliku od prve dve trudnoće, kada je sve vreme radila i snimala, ovaj put morala da miruje. Sve vreme uz nju je bila mama, takođe čuvena glumica Goldi Hon, koja je sa svojim partenerom, glumcem Kurtom Raselom, organizovala i veliku proslavu u čast rođenja unuke. 


Goldi Hon i Kejt Hadson; Foto: EPA/Mike Nelson

Osim malenoj Rouz koju je dobila iz veze sa muzičarem Denijem Fudžikavom, Kejt Hadson je i mama dvojici dečaka - Rajderu (14) i Bingamu (7), čiji očevi su takođe muzičari. 

Pogledajte u galeriji još emotivnih fotografija koje krase Instagram profil poznate mame:

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama