Koronavirus najnovije

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, Hari i Megan, trenutno su u zvaničnoj poseti Australiji. Svaka poseta članova kraljevske porodice izaziva veliko oduševljenje stanovnika država koje oni posećuju, ali i pravu "poslasticu" za medije, koji svakodnevno imaju pregršt posla, materijala i vesti o ličnostima o kojima njihova publika najviše voli da čita.

Međutim, ovo putovanje je posebno euforično jer je upravo tokom njega Kensingtonska palata potvrdila da je lepa vojvotkinja u drugom stanju. Australijanci su počastvovani što je ta vest potvrđena baš dok su Megan i Hari kod njih u gostima, a novinari i fotografi se, više nego inače, ne odvajaju od poznatog para.

Ono što najviše interesuje sve dame je, naravno, moda i odevne kombinacije koje bivša glumica svakodnevno nosi. Da drugo stanje još nije promenilo njeno telo, pokazala je i ona koju je ponela djuče, ali bez obzira na to što još uvek ima savršenu liniju, Megan to neističe u prvi plan. Naime, zajedno sa svojim stilistima, za posetu farmi Dubo, odabrala je ležernu kombinaciju koju može da ponese baš svaka žena i trudnica, i to u svakom trimestru.

U pitanju su crne pantalone, crne pliće čižme sa kockastom nižom petom, karirani sako koji je već nekoliko sezona neizostavan detalj svih dama koje prate trendove, i široka bela košulja.

Ono što posebno oduševljava dame širom sveta je i Meganina prirodnost i neopterećenost savršenim izgledom, a to je još jednom pokazala time što je kosu neobavezno pokupila u niski rep na potiljku. I odlično joj stoji.

Pogledajte u našoj galeriji kako je izgledala:

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama