Ponos, sreća, ljubav, obožavanje, uzbuđenje... samo su neke od emocija koje se pomešaju u telu majke onoga dana kada njeno dete slavi rođendan. Tu buru emocija danas oseća Jovana Joksimović koja je pre godinu dana na svet donela svoje dve devojčice, Srnu i Anu.

"Pre godinu dana došle su na svet... Danas, oni su moj život, NAŠ ŽIVOT", napisala je Jovana, kratku, ali snažnu poruku na Instagramu, koju svaka majka oseća.

Ali nije samo poruka raznežila njene prijatelje i pratioce na ovoj društvenoj mreži, ona je po prvi put objavila fotografiju svojih devojčica. Iako su danas već "velike devojke", mama se ipak vratila godinu dana unazad i objavila fotografiju kada su imle tek nekoliko nedelja - jer - mame uvek tako vide svoju decu.

A kako je ova porodica izgledala pre godinu dana, kada je Jovana sa devojčicama napuštala porodilište, pogledajte klikom na fotografiju ispod:

Foto: Vladimir Šporčoć/Kurir.rs

Pratite Yumamu i na Instagramu!

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama