Holivudski par, koji je u braku sedam godina i stara se o dvoje dece koje imaju iz svojih prethodnih veza, dobio je svoje prvo zajedničko dete.

Četrdesetosmogodišnja glumica se porodila početkom septembra, ali i dalje ne želi da novosti iz svog života deli sa javnošću.

Ipak, paparaci su pratili slavni par te su ih snimili kako izlaze iz zgrade zajedno sa novorođenom bebom koju su očigledno rešili da prošetaju njujorškim ulicama.

Vajsova je do sada samo nekoliko puta u medijima govorila o svojoj trudnoći. U intervjuu za Njujork tajms kazala je da ona i Bondova zvezda očekuju "malog čoveka".

"Danijel i ja smo mnogo srećni. Imaćemo malog čoveka. Ne možemo da dočekamo da vidimo njega ili nju. Još uvek je sve misterija", kazala je.

Glumica ima 12-godišnjeg sina Henrija sa rediteljem Darenom Aronofskim, dok Danijel ima 26-godišnju ćerku Elu iz braka sa Fionom Ludon.

U galeriji pogledajte još neke fotografije:

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama