Ema Tobin pored četvorogodišnjeg Kierana Tobina ima još dve devojčice, trogodišnju Pejdž i jednogodišnju Boni. 

Ova petočlana porodica otvorila je zajednički Instagram profil koji svedoči o njihovm vodenm avanturama a pogotovu o avanturama njihovog sina Kierana. 

"Kieran nema strah od okeana. Čak su se neki odrasli koji su ronili sklonili dalje od ovih predivnih divovskih raža koje su samo iz znatiželje želele bolje da nas upoznaju",  napisala je mama Ema uz objavljenu fotografiju neustrašivog Kierana. 

Dečakova ljubav prema vodi i nije tako neobična s obrzirom na to je njegov otac zaljubljenik u podvodni ribolov a majka avanturista. 

"Jedna raža mu je prošla pokraj ruke, to je zaista neverojatno iskustvo u tim godinama”, kaže mama Ema. 

"Posmatrate to beskrajno, tamno more i odjednom vidite senku raže. Malo je zastrašujuće, ali moj sin uživa", otkrila je Ema i dodala kako je njen sin u osetljivom uzrastu, ali ipak odlučan u nameri da istraži okean i bića koja u njemu žive.

View this post on Instagram

My little Merman

A post shared by Raising Little Nomadz (@raisinglittlenomadz) on May 22, 2018 at 4:25pm PDT

Iako se čini da je Kieran najhrabriji,  Boni i Pejdž takođe nemaju stah od vode i često učetvuju u raznim vodenim aktivnostima koje im roditelji prirede. 

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama