Koliko puta ste čuli neku ženu ili muškarca kako kažu da je reč LJUBAV dobila potpuno novi oblik, značenje i dimenziju od kada su dobili decu?

Neki čak tvrde da bi za ljubav prema deci trebalo smisliti novu reč, jer je ova postojeća slaba da opiše emocije koje majka ili otac osećaju prema detetu. Takođe, ono što je sigurno, svakom normalnom čoveku sve drugo postaje nevažno u odnosu na sreću i zdravlje porodice. I baš je to značenje poruke (ujedno i stiha jedne njene pesme) koju je Nataša napisala u opisu fotografije na kojoj njena starija ćerka Hana drrži mlađu, Katju.

'...da je važno samo ono što se ne da kupiti... ljubav! Hana&Katja', napisala je pevačica, a svako ko pogleda fotografiju ne može a da ne potvrdi njene reči. Mnogi od njih, koji osećaju isto, ostavljali su i poruke i komentare ispod fotografije, a svi znače jedno - puno ljubavi prema deci.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Aug 27, 2018 at 9:24am PDT

Još fotografija Nataše Bekvalac i njenih ćerkica pogledajte klikom na fotografiju ispod:

Foto: Zorana Jevtić

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama