Koronavirus najnovije

Holivudska staza slavnih (Hollywood Walk of Fame) je pločnik duž Holivud Bulevara i Ulice Vajn u Holivudu. Duž nje je izrezbareno preko 2.000 petokrakih zvezda sa imenima slavnih ličnosti kojima je počast iskazala Holivudska trgovačka komora za njihov doprinos industriji zabave.

Čast da se nađe na tom slavnom Bulevaru dobila je i još jedna mama, i danas smo svi ponosni na nju!Mame sa zvezdom na Stazi slavnih
Ingrid Bergman, Grejs Keli, Kejt Blanšet, Džodi Foster, Penelopa Kruz, Nikol Kidman, Maraja Keri i Eva Longoria samo su neke od poznatih mama čije se ime nalazi urezano u čuvenoj zvezdi.

Američka glumica Dženifer Garner, koja je ove godine u aprilu napunila 46 godina, juče je sa svojom decom i širokim osmehom ponosno pozirala pored svoje zvezde.

'Danas 13 sutra 30', 'Uhvati me ako možeš', 'Elektra', 'Derdevil' i 'Dan odluke', samo su neki od filmova u kojima je sjajne uloge ostvarila ova prelepa glumica. Ali uprkos brojnim filmovima Semjuel, Vajolet i Serafin njen su najveći životni uspeh.

Dečaka i dve devojčice dobila je u braku sa Benom Aflekom, a upravo su oni bili njena pratnja i porška prilikom otkrivanja zvezde.

Pogledajte i kako je to izgledalo: 

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama