Život kanadskog pevača Majkla Bublea i njegovog sinčića mesecima je potresao svetsku javnost. Maleni Noa, koji ima pune četiri godine, pobedio je opaku bolest i izlečen je od raka jetre.

"Prošao sam kroz pakao. Ne govorim o tome nikome, čak ni prijateljima jer previše boli. To je moj dečak. On je superheroj, ne mora to da prolazi iznova, slušajući. Ali bilo je kao u paklu. Ma, i pakao se čini prilično dobrim mestom za odmor naspram onoga gde smo mi bili", rekao je pre nekoliko meseci pevač za magazin Herald Sun.

A post shared by Michael Bublé (@michaelbuble) on Sep 16, 2016 at 1:22pm PDT

I teški i loši dani puni neizvesnosti konačno su iza njih. Svetski mediji preneli su vest da se porodila argentisnka glumica i pevačica Lusijana Lopilato, supruga pevača Majkla Bublea, i na svet donela devojčicu.

Ovaj poznati par već ima dva dečaka, Nou i Elijasa, a muškoj družini sada se pridružila i jedna damica čije ime još nije poznato javnosti. 

A post shared by Michael Bublé (@michaelbuble) on Oct 16, 2016 at 7:25am PDT

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama