Koronavirus najnovije

Danska glumica i model Brigit Nilsen je prošlog meseca rodila bebu kojoj se, zajedno sa suprugom Matiom, godinama unazad nadala. 

Paru koji je u braku 12 godina to je prvo zajedničko dete, a Brigit je za magazin "People" otkrila da je pokušavala da zatrudni više od deset godina.

"Konačno imam svoju princezu u zagrljaju", rekla je u ekskluzivnom intervjuu ne krijući da se na svom putu našla na mnogobrojna razočaranja.

A post shared by People Magazine (@people) on Jul 25, 2018 at 5:17am PDT

Osim devojčice Fride, Brigit ima sinove Raula Majera, Daglasa Majera, Killiana Nilsena i Džulijana Vindinga.

Ona je znala, kako kaže, da želi da zamrzne jajne ćelije još u 40. godini kada je srela sadašnjeg supruga, a doktori su joj, tvrdi, davali šanse samo tri do četiri odsto da će zatrudneti sopstvenom jajnom ćelijom.

"Žene moraju da budu uporne, istrajne i neustrašive. Sa godinama sam postajala sve hrabrija. Moja ćerka je zdrava i predivna. Imam sve što sam samo poželeti mogla, a suprug i ja nismo nikada bili zaljubljeniji", rekla je.

Par se upoznao 2003. godine, a tri godine kasnije su se venčali na Malti.

Osim što je 15 godina mlađi, Matia je i oko 15 centimetara niži od 185 centimetara visoke supruge.

Kad je pre nekoliko meseci objavila da je trudna, Brigit se našla na meti kritika zbog svojih godina.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama