Serena Vilijam je sedam puta do sada uspela da postane šampinka Vimbldona. Osmi put joj to nije pošlo za rukom, ali je ove godine iznad tenisa stavila nešto drugo, važnije. Ona je u finalu je poražena od Angelke Kerber ali je osvojila srca majki širom sveta za koje je, kako kaže, igrala.

"Stvarno sam srećna da sam došla ovako daleko. Mame, igrala sam danas za vas", poručila je teniserka.

Iako možda treba da bude razočarana što je izgubila, Serena je rekla kako se uopšte ne oseća tako.

"Toliko je toga što me čini srećnom. Doslovno sam tek počela. Srećna sam što ću nastaviti da radim ono što najbolje umem", dodala je Serena koja se sada vraća kući svojoj desetomesečnoj ćerkici Olimpiji.

"Prioritet mi je moja beba. Samo da budem uz nju, da se družim i provodim vreme sa njom, to mi je na prvom mestu. Imam potrebu da svim majkama poručim da sam se borila da se vratim, bilo je teško i iskreno osećam da ako ja mogu, mogu i one. Ja sam ona vrsta ljudi koja kaže: "Možeš biti šta god poželiš ako želiš da radiš", rekla je Serena nakon Vimbldona.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama