Sve mame znaju za mit o dobroj organizaciji. Svaki put kada bi neka mama rekla da nije stigla da opere sudove, ispegla veš ili da opere kosu jer je beba plakala ili nije plakala, ali nije spavala, dobila bi taj čuveni savet - moraš bolje da se organizuješ, sve je u dobroj organizaciji.

Iako se od ovog saveta najčešće "diže kosa na glavi", organizovane ili ne, mame na kraju uvek sve stignu!

Ana Ivanović je tek pre nekoliko meseci "upolovila" u majčinstvo, i ako je sudeći po fotografijama, dobro joj ide, da ne kažemo - odlično se organizuje. A u prilog tome, kao dokaz, ide fotografija koju je Ana ovog vikenda objavila na svom Instagram profilu i njom oduševila stotine hiljda njenih prijatelja i pratilaca na toj društvenoj meži.

Naime, Ana se jednom fotografijom pohvalila svojim uspešnim vikendom tokom kog je uspela da ukrade nekoliko trenutaka za sebe. U opisu fotografije ona je napisala "Beba uspavana, vežbanje gotovo, omiljeni doručak na stolu, vikend može da počne".

Објава коју дели Ana Ivanovic (@anaivanovic) дана 7. Јул 2018. у 9:49 PDT

A uživanje se nastavilo i sledeće jutro...

Ostaje nam samo da joj kažemo svaka čast, ali i da uživa još malo, bar dok beba ne propuzi :)

Објава коју дели Ana Ivanovic (@anaivanovic) дана 8. Јул 2018. у 8:39 PDT

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama