Za majke koje doje, izmlazanje je najprirodnija stvar na svetu. I ako je takva situacija, spremne su da se izmlazaju bilo gde - na poslu, pre i posle tuširanja, u igraonici, pa i u automobilu.

Za većinu majki koje doje ova fotografija nije ništa neobično, šta više, razumeju je i drago im je da i jedna poznata ličnost deli njihovu "muku".

Međutim, sa druge strane, našili su se i oni koji smatraju da je ovoga puta bračni par Ledžend-Tajgen ipak preterao. Negativnih komentara je bilo čak i od strane majki za koje je izmlazanje, baš kao i dojenje, nešto intimno, što ne bi trebalo da se deli javno. 

Svakako, fotografija koju je slavni pevač, Džon Ledžend objavio na svom Instagram profilu podigla je mnogo prašine. Na spornom selifiju vide se on i njegova supruga koja izmlaza mleko u automobilu uz komentar:

"Znam da je Dan očeva i sve to, ali moja žena je ta koja je nedoljiva. Mene vodi na večeru, a i dalje izvršava svoje majčinske dužnosti." Foto: Profimedia

Šta vi mislite?

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama