Koronavirus najnovije

Nakon što su u subotu oduševili javnost pojavljivanjem na kraljičinom rođendanu princ Džordž i princeza Šarlot ponovo su u nedelju uspeli da budu glavne zvezde dana. Ovog puta u društvu majke, vojvotkinje Kejt Midlton, koja je pokazala svoju razigranu i opuštenu stranu.

U sklopu humanitarnog polo meča, koji je zaigrao i princ Vilijam, vojvotkinja od Kembridža stigla je u publiku da isprati ovo događanje sa svojim mališanima. U društvu ostalih mama i dece, Kejt se smestila na travnjak pa je uživala u igri sa svojim naslednicima.

Četvorogodišnji princ Džordž i trogodišnja princeza Šarlot veselo su bosi trčkarali po livadi, a u jednom trenutku pridružila im se i Kejt, koja je za tu priliku izabrala ležernu haljinu i espadrile na punu petu.

Oduševljeni Džordž i Šarlot nisu skidali osmeh sa lica, a bila je ovo jedinstvena prilika videti brižnu mamu u radosnim trenucima jer su u javnosti uglavnom uvek zvanični i ozbiljni.

Porodična idila trajala je za vreme cele utakmice, a nakon što su se istrčali dečica i mama seli su na travnjak i pokazali trenutke nežnosti.

Kejt je u naručje primila svoju princezu koja je ponovo oduševila svojim stavom i grimasama.

Malena naslednica bila je preslatka u bledoroza haljinici sa podignutim prednjim delom kose i dečjim sunčanim naočarama sa roze okvirima. Razigrani stariji Džordž je nosio kratke pantalone bež boje i tamnoplavu majicu sa kragnom.

U galeriji pogledajte kako su se proveli:

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama