Evo kakav kraljevski dres kod mala Šarlot mora da poštuje:

1. Svaki put kada se princeza Šarlot pojavila u javnosti, bila je obučena po istoj "formuli": u višebojnu haljinicu A kroja sa "Petar Pan" kragnom. Isto tako njen brat, princ Džordž uvek nosi kratke pantalone i majicu. 

2. Za svaki outfit princeze Šarlot obavezan je jedan detalj - mašnica u kosi. Mašnica je gotovo uvek u istoj ili vrlo sličnoj boji kakve je njena haljina. 

3. Roditelji male princeze Šarlot, Kejt Midlton i princ Vilijam, dosledni su i kada je reč o cipelama koje 3-godišnjakinja nosi. Izbor je uvek model cipela popularno zvan "Mary Jane" koje svojim oblim prednjim delom nalikuju cipelama za lutke. Par belih "Mary Jane" cipelica Šarlot je nosila i na kraljevskom venčanju Megan Markl i princa Harija. 

4. Princeza Šarlot tijaru će smeti da nosi tek kada se uda. Naime, u kraljevskoj porodici tijare su statusni simbol koji upućuje na to da je žena već udata i da ne traži muža.

Pogledajte u galeriji fotografije ove preslatke princeze...

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama