Jedan od najpoznatijih poznatih parova današnjice, prvi put je pokazao privatne fotografije na kojima se vide lica njihove dece, blizanaca Rumi i Sir Kartera. 

Sve do njhovog velikog zajedničkog koncerta u Kardifu, koji su održali u sklopu velike turneje po Velikoj Britaniji, oni su pažljivo čuvali privatnost svojih blizanaca, zbog toga je mnoge iznenadio ovaj njihov potez. Naime, na koncertu, tokom izvođenja pesama, na video bimu smenjivale su se fotografije njegove dece. Prvo malene Blu Ajvi, koju već znamo, a onda i dečaka i devojčice čija lica do sada nismo imali prilike da vidimo, barem ne izbliza.

Dve fotografije na kojima ponosni roditelji u naručju drže Rumi i Sir Kartera, između kojih je stajao napis "ljubav je univerzalna" pojavile su se iza izvođača, a fanovi su ih sa uzbuđenjem fotografisali i automastki kačili na društvene mreže. 

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama