Koronavirus najnovije

U srceparajućem intervjuu za britanski "Tatler", Nikol, inače majka četvoro dece, otvorila je dušu i progovorila o gubitku prvog deteta u kada je imala svega 23 godine, kao i o tome zbog čega misli da je ova tema i dalje tabu.

Kidmanova je tada bila sveže venčana sa Tomom Kruzom, kada je saznala da ima vanmateričnu trudnoću. Druga trudnoća koja se dogodila pred kraj braka ovog slavnog para takođe nije uspela, ali je za razliku od prve došlo do pobačaja.


Nikol Kidman i Tom Kruz; Foto: Profimedia

"Poznata mi je žudnja... To je ogromna, bolna žudnja. I gubitak! Gubitak deteta pobačajem je nešto o čemu se ne priča dovoljno. To je ženama ogromna žalost", rekla je Nikol i dodala:

"Druga strana prolazi kroz toliko žudnje i bola dok konačno ne dođe do tog osećaja, kada dobije dete."

Nikol i Tom u braku su bili 10 godina, a iz istog imaju dvoje usvojene dece, Isabelu i Konor.

"Ogromna je doza bola i ogromna doza radosti sa druge strane", rekla je Nikol na temu toga kakav je osećaj postati roditelj.


Nikol Kidman i Kit Urban; Foto: Profimedia

Nakon razlaza od Toma Kruza Nikol se 2006. godine udala za kantri zvezdu Kita Urbana sa kojim je dobila dve ćerke Sandej Rouz (9) i Fejt (7).

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama