Sju i Noel Redford će ove godine dobiti svoje 21. dete.

Sina Arčija, svoje dvadeseto po redu dete, Redfordovi su dobili u septembru prošle godine i objavili da se njihova porodica više neće širiti.

Međutim, u ovu porodicu "rode stižu" i ove godine.

Ovaj put, Sju i Noel očekuju devojčicu, koja će se pridružiti velikoj porodici koju čine Kristofer (28), Sofi (24), Džek (21), Daniel (19), Luk i Mili (17), Keti (15), Džejms (14), Eli (12), Ejmi (11), Džoš (10), Meks (9), Tili (7), Oskar (6), Kasper (5), Heli (3), Fibi (2), te najmlađi Arči koji ima devet meseci.

Sju je počela da rađa kada je imala samo 14 godina, a srećan par je u braku 28 godina. Iako nisu očekivali toliko potomstvo, presrećni su i kažu da je u njihovoj kući oduvek bilo zabavno.

Redfordovi su službeno najveća porodica u Velikoj Britaniji, a žive u kući koja je nekada bila starački dom. Vlasnici su pekare i marljivo rade, a sve troškove moraju da planiraju unapred. Sju i Noel su nedavno postali deka i baka, budući da je njihova ćerka Sofi dobila dete.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama