Koronavirus najnovije

Verni fanovi su dočekali i taj trenutak. Jedna od najpoznatijih mama na svetu - Kloi Kardašijan je zvanično prvi put, na svom Instagram profilu, predstavila naslednicu. U videu, malena, preslatka Tru, sa okruglim debeljuškastim obraščićima, ima filter cveta u kosi, te neodoljivo podseća na malene Havajke. 

Ponosna mama je video u kojem tepa svojoj mezimici "Volim te, lepa devojčice", potpisala rečima: "Srećan prvi mesec, Tru". 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on May 12, 2018 at 5:37am PDT

U prva dva sata ovaj video je dostigao neverovatnih osam miliona pregleda, da bi do sada taj broj bio već preko 22 miliona. Pored desetine hiljada komentara, najupečaljiviji je bio od poznate tetke Kim Kardašijan.

"Najlepša devojčica na svetu!", opisala je svoju malu sestričinu poznata rijaliti zvezda.

Kim ima dve devojčice - Čikago i Nort Vest, kao i sina Seinta, ali kao i svaka ponosna tetka, decu svojih sestara voli koliko i svoju. Njena sestra je na ovo uzvratila: "Tetka Kiki, ona te obožava!"

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama