Poznata pevačica uživa u ljubavi sa svojim izabranikom Ivanom, sa kojim željno iščekuje dan kada će im se pridružiti novi član porodice.

Pevačica Ana Bebić nedavno je ušla u sedmi mesec trudnoće, ali kako kaže, ne želi da zna pol svog deteta.

A post shared by Ana Đolić (@anabebic_) on Feb 2, 2018 at 1:15am PST

"Nisam se raspitivala za pol bebe, jer želim da to bude iznenađenje. Najvažnije mi je da beba bude živa i zdrava. Muž i ja razmišljamo o imenima i sigurno ćemo napraviti uži krug do porođaja. Sad ulazim u sedmi mesec i zahvaljujem bogu što se zaista super osećam. Kažu da mi predstoje teški dani, ali ne plašim se jer smatram da sam psihički i fizički spremna za njih, tako da jedva čekam da beba dođe ", kaže Ana za Alo i dodaje da više nije tako "zahtevna trudnica" kao što je to bilo na početku njene trudnoće:

"U početku sam maltretirala supruga, a sada sam manje zahtevna. Mislim da sam se navikla na trudnoću i zaista se trudim da ne budem razmažena. Međutim, neću da krijem da suprug i ja imamo tremu što ćemo postati roditelji", kaže pevačica.

A post shared by Ana Đolić (@anabebic_) on Jan 1, 2018 at 5:41am PST

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama