Dvadesetsedmogodišnji crnogorski glumac Momčilo Otašević kog je domaća publika obožavala u seriji "Budva na pjenu od mora" i njegova deset godina starija koleginica Jelena Perčin uskoro će postati roditelji, budući da je lepa glumica potvrdila da je u drugom stanju.

Posle višenedeljnih nagađanja da glumački par čeka prinovu, koja su počela još početkom februara, hrvatska glumica je stavila tačku na priče i potvrdila da čeka bebu.

Lopud....Lotina kompilacija

Posted by Jelena Percin on Sunday, July 24, 2016

Tim povodom oglasila se na Fejsbuku, a posle ovakvog statusa usledile su brojne čestitke prijatelja i kolega.

"Nepopravljivi optimizam = biti trudan u Hrvatskoj", napisala je buduća mama, a nedavno se sa Momčilom pojavila i na jednom događaju u uskoj haljini, ispod koje se jasno nazirao stomačić.

Nepopravljivi optimizam=biti trudan u Hrvatskoj!

Posted by Jelena Percin on Tuesday, March 13, 2018

Podsetimo, Jelena i Momčilo su u vezi duže od dve godine, a upoznali su se na setu hrvatske serije 'Zora Dubrovačka". Glumica iz prvog braka ima osmogodišnju ćerku Lotu, dok će glumcu ovo biti prvo dete. Momčilo trenutno igra u seriji "Čista ljubav".

#balcrvenogkriza# Nada Hrstic Djuric# nebo# salon evelin# Denis Mašić# Sanja Agic Ex Juričić#najbolja ekipa ikad#

Posted by Jelena Percin on Wednesday, December 6, 2017
Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama