Anđelina Džoli odlučila je da odvede svoju decu u posetu jednoj od najvećih kulturnih znamenitosti na svetu, muzeju Luvr u Parizu. Slavna glumicu je u francusku prestonicu došla u pratnji šestoro dece i svi su zajedno otišli da razgledaju izložena umetnička remek-dela.

Odlično raspoloženoj Anđelini smešak nije silazio sa lica dok je išla prema muzeju sa svojom decom– 16-godišnjim Medoksom, 13-godišnjom Zaharom, 14-godišnjim Paksom, 11-godišnjom Šajlo i devetogodišnjim blizancima Knoksom i Vivijen.

Dok je bila u poseti pariskoj znamenitosti, 42-godišnja glumica je bila veoma šik obučena - odabrala je crnu haljinu srednje dužine, kaput sa plaštom, crne salonke i torbicu sa crvenim detaljima. 

Damsku kombinaciju upotpunila je sitnim minđušama i velikim sunčanim naočarima.

Lepa glumica zaista je blistala u društvu svoje najdraže šestorke i samo još jednom dokazala da majke zaista najviše uživaju u društvu svojih naslednika. 

A post shared by Jolie-Pitt ❤️ (@joliekids) on Jan 30, 2018 at 7:46pm PST

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama