Neodoljiva Blu Ajvi se pojavila na jučerašnjoj dodeli Gremi nagrada u Njujorku, u belom kompletiću i sjajnim cipelicama i bila pravi kontrast svojim roditeljima koji su bili obučeni skroz u crno. Detalj koji je načinio ovu mladu damu zvezdom večeri je momenat kada ih ona smiruje i gestikulira da prestanu da aplaudiraju.

Moramo dodati da je Bijonse kao i svakog puta postavila nove standarde kada je moda u pitanju. Njen dobar modni ukus i neodoljiva ličnost daju nepogrešiv spoj. Dok je blistala u svojoj crnoj dugoj haljini sa dubokim izrezima, medijima nije promakao jedan detalj- celulit na njenim butinama.

A post shared by Just Jared (@justjared) on Jan 28, 2018 at 6:15pm PST

Kako je Bijonse na svet pre sedam meseci donela blizance- Rumi i Sira i njen povratak na staru liniju je u toku, nije ni čudo što ima mali višak kilograma, to nije ništa neuobičajeno ni u njenom niti u bilo kom drugom slučaju.

 

A post shared by Blue Ivy Carter (@blueivy.carter) on Jan 28, 2018 at 10:43pm PST

 

 

 

sssss

Sve u svemu moramo priznati da je porodica Karter izgledala zanosno na dodeli Gremija. Pogledajte u galeriji još njihovih fotografija sa događaja koji su obeležili ovu manifestaciju...

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama