Koronavirus najnovije

Pre nekoliko godina je bila učesnica prvog i jednog od najpopularnijih rijaliti programa, vodila je emisije, snimila je i pesmu, a sada se potpuno posvetila najvažnije zadatku na svetu - majčinstvu.

U početku je na svom Instagram profilu stidljivo delila fotografije svojih specijaliteta, međutim, kako su njeni pratioci počeli da se interesuju, poznata mama se ohrabrila u pokazivanju svog kulinarskog umeća.

Pre nekoliko dana na njenom profilu na popularnoj društvenoj mreži pojavila se fotografija pite sa jabukama, toliko fenomenalnog izgleda da je čitav Instagram "zamirisao" na vanilu i cimet. Poznata mama tada je napisala:

"Upravo ispečena! Cela kuća miriše na jabuke, cimet i vanilu. Ne postoji lepši miris za ovaj praznični period. E sad, zašto objavljujem sliku ovog kolača, a nemam običaj da objavljujem sliku hrane koju spremam (da imam, ovaj profil bi se pretvorio u blog o hrani jer dnevno pravim tri glavna obroka plus užine za decu), razlog tome je što ovaj kolač može da napravi svako ko zna da upali rernu i narenda jabuke. Nešto jednostavno, a toliko ukusno impresioniraće bilo koga kome ovaj kolač poslužite, ili napravite sebi i oduševite svoje nepce. Ako želite recept, pišite mi u komentarima, i već danas isprobajte i zapišite u tefter ovaj recept kao jedan od svojih omiljenih."

A post shared by Ena Popov (@enapopov) on Dec 22, 2017 at 2:40am PST

Kako se ispod fotografije, za samo nekoliko sati, pojavilo desetine zahteva za recept, Ena je odlučila da ga ipak napiše javno.

Recept za Eninu prazničnu pitu sa jabukama i snimak na kom sa ćerkicama pravi palačinke možete pogledati na sledećoj strani...