Novu godinu za pamćenje svom sinu je upriličina i poznata mama Seka Aleksić. Naime, Seka je jedna od retkih poznatih ličnosti koja, iako živi u luksuzu, nije promenila ponašanje i odnos prema publici i voli sa njima da deli najlepše, ali i najteže trenutke iz svog života.

Pre nego što je postala majka, hrabro je pričala o problemima sa začećem i vantelesnoj oplodnji, u želji da motiviše žene da, ukoliko su u problemu, učnine isto. Isto to čini i sada kada po drugi put želi da se ostvari u majčinskoj ulozi i ne krije da je to njena najveća novogodišnja želja.

U međuvremenu, poznata mama želje ispunjava svom sinu Jakovu, a za novogodišnje praznike mu je pripremila pravu čaroliju. 

Dominantna boja ukrasa je plava, kako na jelci tako i na girlandama kojima je ukrašena čitava kuća. A najinteresantniji detalj su ogromne kocke sa po jednim slovom koje ispisuju dečakovo ime - Jakov.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama