Već pola godine, naš najbolji teniser, ne igra mečeve zbog povrede lakta. Svoju pauzu on je iskoristio na najbolji mogući način - vreme je provodio sa svojom porodicom koja je pre nekoliko meseci postala bogatija za još jednog člana, devojčicu Taru.

Međutim, došlo je vreme da se naš najuspešniji sportista vrati na teren, za šta se on uveliko priprema. Prvi meč odigrće 29. decembra na turniru u Dohi, a treninzi su uveliko u toku. A kako to u dobrim porodicama obično biva, ništa ne može bez podrške!

A na poslednjem treningu, poznati tata, je imao najslađu moguću pomoć i podršku - tokom vežbanja prodružio mu se njegov trogodišnji sin Stefan. Međutim, preslatki dečak nije bio tu samo da tati daje elan, on je tu bio da aktivno učestvuje i pomogne da se Novak vrati u formu.

Jedan takav trening, na kom Stefan ozbiljno pomaže tati, podelio je ponosni Nole na svojim profilima na društvenim mrežama.

"Najbolja vežba za trbušnjake koju sam ikada uradio", napisao je Novak u opisu videa.

Best core training I ever had Najbolja vežba za trbušnjake koju sam ikada uradio ! #preseason #fatherson #training

Posted by Novak Djokovic on Wednesday, December 6, 2017
Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama