Koronavirus najnovije

Pevačica Gven Stefani više ne krije da je trudna sa kantri pevačem Blejkom Šeltonom. 

Vantelesna oplodnja kojoj se 48-godišnja pevačica Gven Stefani podvrgla je uspela. Stefani više ni širokom odećom ne može sakriti stomačić, a prijatelji para kažu da su Blejk i Gven presrećni.

Za Noć veštica Gven se prerušila u sirenu i prošetala sa sinovima Apolom i Zumom. Uski kostim dodatno je istakao stomak koji raste i koji nije mogla sakriti. Gven je 14 godina provela u braku s rokerom Gavinom Rosdejleom s kojim je dobila tri sina, 11-godišnjeg Kingstona, 9-godišnjeg Zumu i trogodišnjeg Apola. Par se razveo pre godinu dana zbog rokerove nevere, između ostalog, navodno, i s njihovom dadiljom.

Kroz težak razvod pevačica je prošla lakše zahvaljujući podršci kolege iz šoua D vojs, kantri pevača Blejka Šeltona. Šelton iza sebe ima dva propala braka bez dece. Kaže da je ludo zaljubljen u Gven i svaka pesma koju napiše je posvećena njoj.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama