Poznatoj manekekni i bivšoj misici naše zemlje ovo je sigurno jedna od najuspešnijih i najlepših godina u životu. Nakon saznanja da je u drugom stanju, u avgustu ove godine Sanja se i udala i tako zvanično otpočela novo poglavlje svog života.

Sanja je i inače poznata po suptilnosti i nežnom izgledu, a trudnoća je dodatno doprinela da njen šarm dođe do izražaja. A da ne pričamo "napamet" nego da je to zaista tako dokaz su fotografije koje je lepa trudnoca objavila na svom Fejsbuk profilu.

"Dva života u jednom telu ... kažu najlepše tek sledi ... koliko li je tek to lepo ... kad od ovog najlepšeg kažu da je još lepše", napisala je Sanja uz fotografije.

Dva života u jednom telu ... kažu najlepše tek sledi ... koliko li je tek to lepo ... kad od ovog najlepšeg kažu da je još lepše #blessed #pregnancy #love #9 Hvala Milutin Rajkovic Kaktus 

Posted by Papic Sanja on Monday, October 30, 2017
Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama