Koronavirus najnovije

Ana Ivanović i njen muž Bastijan Švajnštajger već su biraju ime za sina, kojeg bi bivša teniserka trebalo da donese na svet sredinom februara.

Budući roditelji se razmišljaju između dva imena koja su im favoriti. Ana želi da se njen prvenac zove Stefan, dok Bastijan navija da se naslednik bude Marko Švajnšajger. Međutim, u jednom su složni - odabraće srpsko ime!

"Ana i Švajni su oduševljeni što će im prvo dete biti sin. Ona navija da se zove Stefan, dok je Bastijanu simpatično ime Marko. U izboru su im i imena Aleksandar i Luka", priča naš izvor i dodaje da će poslednja ipak biti Anina:

"Srpski zet će se verovatno složiti s Aninom odlukom, budući da je zbog ljubavi prema njoj progovorio i naš jezik! Dakle, u porodicu Švajnštajger izgleda stiže jedan Stefan".

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Oct 9, 2017 at 4:25pm PDT

A koliko Nemac Švajni voli Srbiju, pokazao je kada je za jednu našu televiziju pokušao da govori na srpskom.

"Vežbam jezik", rekao je Bastijan na engleskom, a onda na našem jeziku dodao:"Slabo govorim srpski, malo, malo".

Od kada je u braju sa Anom, Bastijan je imao priliku da češće provodi vreme sa srbima, čime je oduševljen.

"Popravljam se, drago mi je što ovde ima puno ljudi iz Srbije, volim da ih sretnem i razgovaram s njima", ispričao je srpski zet.

Kada mu je novinar zahvalio, Švajnštajger je odgovorio na čistom srpskom: "Nema na čemu."

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Oct 6, 2017 at 11:31am PDT

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama