Najbolji srpski, i jedan od najboljih svetskih, tenisera Novak Đoković i njegova supruga Jelena postali su roditelji po drugi put, a na svet je 2. septembra u večernjim časovima došla malena Tara koja je rođena u velelpnom bolničkom kompleksu Grejs Keli u Monaku.

Ponosni roditelji svega su se nekoliko puta oglasili od kada je princeza došla na svet, i tada nas obradovali detaljima iz njihovog života od kada je devojčica došla kući.

Poznati sportista odustao je, na neko vreme, od poslovnih obaveza kako bi se posvetio svojoj porodici i pomogao svojoj supruzi u mnogobrojnim roditeljskim obavezama, jednom prilikom i otkrio kako se snalazi u situacijama u koje se i njemu dešavaju isto kao i svim roditeljima.

A sada se oglasila i ponosna mama, i to fotografijom na Instagramu na kojoj se vidi njena zavidna figura i to samo dva meseca nakon porođaja. Pored fotografije stoje "heštegovi": mama, dama, supruga, a utisak koji ostavlja njena pojava napisano i potvrđuje.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama