Pre godinu dana, 24. septembra, pevačica Seka Aleksić na svet je donela svoje prvo dete, dečaka Jakova. Mališan je juče napunio godinu dana, a njegova mama je tim povodom na svom Instagram profilu objavila seriju predivnih fotografija i jednu emotivnu poruku.

"Gospode, koliko si veliki! Koliko si divan i obožavan takav kakav jesi - savršen! Hvala ti za mog sina, moju najveću ljubav ikada! Hvala za mog anđela Serafima! Tebi dugujem svaki naklon, tebi dugujem sve što osećam i što udišem! Tebi dugujem zahvalnost za ovaj osećaj ljubavi koja se zove Jakov! Rasti moj sine, rasti mamina i tatina najveća životna radosti", napisala je Seka uz jednu od fotografija.

Seka je prošla dug put i imala veliku borbu za potomstvo, stoga je pevačicina poruka i sreća ima posebnu težinu.

Ujedno, Seka i dalje svojim stavovima podržava sve one koji se i dalje bore da dobiju decu tvrdeći da nikada ne treba da odustanu od vere u Boga i vere u srećno sutra sa srećnom porodicom kakvu i ona danas ima.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama