Serena Vilijams, koja se porodila 1. septembra, odlučila je da svoju princezu Aleksis Olimpiju Oanian upozna sa svetom, te je objavila njenu fotografiju na Instagram profilu.

Pored prelepe fotografije, Serena je podelila i kratak, dirljivi video u kome je ispričala svoje iskustvo sa porođaja.

Aleksis je rođena u porodilištu u Palm Biču na Floridi, a čuvena teniserka otkrila je da su nakon porođaja usledile određene komplikacije. Iako nije objasnila o čemu se tačno radilo, rekla je da je njena devojčica morala još sedam dana da ostane u bolnici i pod lekarskim nadzorom, što je njoj veoma teško palo.

Sada, kada su obe kod kuće i bezbedne (podsetimo, Floridu je prethodnih dana pogodila velika prirodna katastrofa - uragan Irma), ponosna mama odlučila je da svoju ćerku predstavi svojim prijateljima i pratiocima na društvenim mrežama.

Na prelepoj fotografiji, spokojna mama na grudima drži svoju dve nedelje staru bebicu, a dirljivi prizor za veoma kratko vreme dobio je veliki broj lajkova, komentara i čestitiki.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama