Američka pevačica Bijonse proslavila je 36. rođendan na jednom festivalu u Filadelfiji, uz skupu rođendansku tortu i serenadu koju joj je otpevao muž, reper Džej Zi.

Najluksuznija od tri torte je bila crna torta s krunom koja je podsećala na odevnu kombinaciju koju je R'N'B diva nosila na ovogodišnjoj dodeli Grammy ngrada. Osoblje poslastičarnice Cake Life Bake Shop iz Filadelfije otkrilo je kako su bila potrebna puna tri dana za pravljenje i dekoraciju. 

Dok unutra prevladavaju slatkasti i nežni ukusi meda i lavande, torta sa spoljašnje strane izgleda prilično moćno – ukrašena kristalićima od šećera i zlatnim listićima. Uz ovu kraljevsku tortu napravljene su i dve manje i keksići u obliku krune i košnice. 

Izrada ovih poslastica koštala je skoro 50 hiljada dinara, a privukle su daleko više pažnje od luksuznih torti izrađenih za druge poznate ličnosti.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama