Život našeg mladog glumca dobio je novi smisao kada je, pre nešto više od četiri godine, postao tata jedne slatke devojčice. 

"Uživam u životu. Ali sa ćerkom su momenti posebni. Kada možeš da gledaš svoje dete kako raste i kako te voli. To je osećaj koji bih svima preporučio",rekao je Aleksandar za Blic Puls.

Međutim, roditeljske dužnosti uvek nose određene strahove, te Aleksandar priznaje da neprestano strahuje za svoje dete.

"U strahu sam svaki dan da li ću ispuniti svoj cilj, a to je da joj pružim mogućnost, šansu i izbor da jednog dana postane srećan i dobar čovek. U svakom vremenu je teško da se odgoji dete, posebno kada želiš da mu se posvetiš. Ali strah ne sme da prevlada. Idemo korak po korak", iskren je mladi glumac.

Kako mnoga deca poznatih glumaca dele iste strasti sa svojim roditeljima, neretko se dešava da krenu njihovim stopama. Ipak, Aleksandar Radojičić priznaje da ne bi želeo istu sudbinu za svoju ćerku. 

"Juče sam je gledao kako režira predstavu u parku. Mašta je najbitnija. Ne bih voleo da jednog dana postane glumica. To među nama (smeh). Prelep je posao, ali je dosta rudarski".

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama