Poznata po svom savršenom stilu, Amal i nakon porođaja veoma vodi računa o izboru odeće. S obzirom da ima dve bebe, ovih dana najčešće smo imali priliku da je vidimo u sportskoj odeći ili laganim kombinezonima za šetnju.


 Foto: Profimedia

Međutim, proteklog vikenda poznata mama se pojavila u glamuroznom izdanju, a fotografije koje nastale ispred Hari bara u italijanskom gradiću Černobio na jezeru Komo, obišle su svet.

Naime, za izlazak sa prijateljima i suprugom, Amal je izabrala maksi zelenu haljinu od svetlucavih perlica, sa potpisom Stele Mekartni. Pored atraktivne toalete koja je istakla njenu savršenu figuru, lepa advokatica ponela je i upadljive aksesore - zlatnu narukvicu, minđuše i klač torbicu. 

Ipak, najlepši ukras na mami dvomesečnih blizanaca - Aleksandera i Ele, je široki osmeh koji otkriva koliko gospođa Kluni uživa u prvim mesecima majčinstva.   

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama