Devojčica Leona, koja je u dom Nikole Rokvića i Bojane Barović, kako oni to sami kažu, unela neopisivu radost i njihovom životu dala smisao, napunila je godinu dana. Na dan rođendana, emotivni tata Nikola na svom Instagram profilu napisao je dirljivu poruku posvećenu svojoj mezimici, a nekoliko dana kasnije, povodom ovog velikog dana upriličena je i proslava u jednom poznatom restoranu na Fruškoj Gori.

Poznata mama vodila je računa o svakom detalju i potrudila se da čitava atmosfera bude nežna i romantična. Romantična cvetna dekoracija, pastelni tonovi i priroda u kojoj je smešten restoran, učinili su da gosti malene slavljenice zaista uživaju u posebnoj atmosferi.

Posebnu pažnju gostiju privukao je takozvani "slatki sto" sa nekoliko vrsta poslastica, za koji je, između ostalih, bila zadužena i sama Bojana, čime se i pohvalila na svom Instagram profilu.

A post shared by Bojana Barovic (@bojanabarovic) on Aug 10, 2017 at 2:10am PDT

"Ponešto je i maminih i kuminih ruku delo", napisala je lepa manekenka u opisu fotografije.

A post shared by Bojana Barovic (@bojanabarovic) on Aug 10, 2017 at 6:48am PDT

 

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama