Na ostrvu "teškom" od starih palata i predanja, na čuvaru drevne istorije, mitologije i legendi ovog leta odlučili su da se odmore Sloboda i Vojin Ćetković sa svojim Ćerkicama.

Iako veoma retko na društvenim mrežama dele fotografije iz svog privatnog života, jedan od naših najtalentovanijih glumaca, Vojin Ćetković i njegova supriga, omiljena srpska glumica, Sloboda Mićalović, nisu izdržali da ne podele sa svojim prijateljima i pratiocima na Instagramu prizore sa moćnog Krita.

Međutim, jedan prizor, lepši od svih predela na svetu, ponosni tata i mama morali su da pokažu svima - njihove ćerke, Veru i Milu, kako uživaju igrajući se na plaži, dok sunce polako zalazi.

More kojim plove istorija i mitovi, smiraj dana i dve razigrane devojčice, koje je tata pored fotografije opisao kao "sirene", učinili su da iste veoma brzo dobiju veliki broj predivnih komentara.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama