Koronavirus najnovije

Malena, 18-mesečna beba gotovo se ugušila cuclom. Srećom, mama je bila blizu i munjevito je reagovala kada je beba počela da se guši i plavi zbog manjka kiseonika.

Gumeni deo cucle bukvalno se otkinuo od ostatka i zapeo u ustima njihove ćerke.

"Bojim se i da pomislim šta bi se dogodilo da joj se cucla tako odvojila usred noći. Ne bismo ni shvatili šta se događa i verujem da naša malena ujutro ne bi bila živa", napisao je zabrinuti tata i sve objavio na Fejsbuku, kao upozorenje drugim roditeljima da temeljno proveravaju cucle njihovih beba.

Naravno, tata Erl odmah je kontaktirao i proizvođača, odnosno odgovorne ljude u Tommee Tippeeju koji su na njegov upit odgovorili da će dobro istražiti šta se dogodilo. Istovremeno su i od javnosti, odnosno roditelja, tražili da i oni redovno proveravaju stanje cucli.

Malo veće bebe koje već imaju zubiće često njima izgrizu gumeni deo pa se cucle zaista ponekad odvoje u dva i više komada, a to je opasno.

Posted by Earl Wilson on Thursday, February 23, 2017
Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama