Nakon sjajne profesionalne sportske karijere, bivša košarkašica i srpska reprezentativka Milica Dabović ostvariće se u najvažnijoj do sada, majčinskoj ulozi.

Kako sama kaže, jedva je čekala i sada sa nestrpljenjem očekuje porođaj.

"Srećna sam zbog blagoslovenog stanja. Ostvarujem se u svim pogledima, zato sam ponosna i srećna", sa osmehom počinje priču Milica i ne krije da jedva čeka ulogu majke.

"S nestrpljenjem čekam da uzmem bebu u ruke i kažem "ovo je moje". Jedva čekam. Sanjala sam taj dan. I kao što znate, volim, obožavam decu, zbog toga imam i košarkaški kamp za decu na Tari. Jedva čekam da se družim sa decom, a moje će kasnije doći", poručuje Dabovićeva.

Budući roditelji su odabrali ime za bebu, i za dečaka i za devojčicu, zavisi kog pola bude, ali ne žele da ga otkriju javnosti.

"Smislili smo ime, ali ne mogu da otkrijem. Još ne znamo pol. Pričaju svašta, ali se još ne zna sigurno. Mada, nije ni bitno da li je dečak ili devojčica", kaže bivša košarkašica.

"Mojoj sreći nema kraja. Dodatno sam srećna jer ne znam ni ja posle koliko godina ću biti sa sestrama zajedno. Ana više nije u NBA ligi, ona je sada na putu, tako da ćemo uskoro biti skupa, jedva čekam da se družimo. Posle mnogo godina provešćemo leto zajedno", otkriva Milica da joj blagosloveno stanje ne smeta da putuje.

"Otići ćemo do roditelja u Herceg Novi, a ubrzo se otisnuti i na neke dalje destinacije".

Milica je aktivna trudnica koja ni u četvrtom mesecu trudnoće ne odustaje od igranja košarke ni od terena, pa je ekipa Blica srela na jednoj humanitarnoj utakmici gde je trčala i skakala kao u vreme najveće slave.

"Nisam se umorila, ne umaram se tako lako, ali sam se svakako odmarala nekoliko puta tokom utakmice. Mnogo je lakše sada kada možeš da tražiš izmenu kad hoćeš", kroz osmeh priznaje bivša košarkašica, koja je snage na terenu odmerila s umetnicima.

A post shared by Milica Dabovic (@milicamrvica) on Jun 27, 2017 at 12:42pm PDT

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama