Koronavirus najnovije

Slavni par Blek Lajvli i Rajan Rejnolds svojim ponašanjem prema deci zaista pokazuju koliko su dobri u roditeljskim ulogama.

Tako nas je njihova poslednja u nizu objava na društvenim mrežama oduševila, baš kao i ceo svet.

Naime, poznati roditelji odlučili su da krenu na kurs prve pomoći, neki lokalni u gradu, kako bi znali šta treba da rade ukoliko njihovim devojčicama, dvogodišnjoj Džejms i osmomesečnoj Ines, ikada zatreba pomoć.

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on Jun 26, 2017 at 10:39am PDT

"Sve mame i tate širom sveta, ovo je nešto najbolje što mogu da preporučim roditeljima", napisala je Blejk i pozvala roditelje da isto učine.

Slično je uradio i njen suprug Rajan koji je upravo zahvaljujući ovim časovima pre nekoliko godina spasao život svojoj rođaki. 

“Pre nekoliko godina pohađao sam časove prve pomoći pri Crvenom krstu. I zamislite, malo nakon toga spasao sam život svoje rođake jer sam znao šta treba da radim! Istinita priča! Juče sam ponovio kurs, ali ovog puta za bebe i malu decu. Traje samo nekoliko sati, a i prilično je zabavno. Hvala strpljivim profesorima, ali dvema beživotnim lutkama čije će me prazne očne šupljine proganjati do kraja života”, napisao je slavni glumac.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama