Slavna glumica Džesika Bil i pevač Džastin Timberlejk pre dve godine dobili su sina Silasa i od tada uspešno balansiraju između karijere i brige o svom mališanu.

Međutim, baš kao i svi roditelji, Džastin i Džesika suočavaju se sa svim izazovima koje roditeljstvo nosi sa sobom, što je Džesika pokazala i javno.

Naime, glumica je svojom fotografijom na Instagramu nasmejala sve pratioce, a posebno mame koje su potpuno shvatile njenu situaciju.

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel) on Jun 22, 2017 at 11:23am PDT

“Primećena! U svom prirodnom stanju, tu su podbradak, dubok san i vidan umor na licu. Da, to je zaposlena mama”, napisala je Džesika pored fotografije koja je za kratko vreme bila preplavljena komentarima.

Ovo, inače, nije prvi put da se slavna glumica šali na svoj račun i iskreno pokazuje da čak i slavnim i bogatim ličnostima roditeljstvo ponekad teško pada.

Ona je prošle godine objavila fotografiju s tanjirom, viljuškom i šoljicom kafe ispod tuša, koja prikazuje kako glumica ulovi koji trenutak mira samo za sebe. 

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama