Koronavirus najnovije

Zbunjene komšije već nekoliko dana posmatraju kako u jednu od najskupljih vila u Holivudu stižu kamioni puni najnovije opreme za porodilišta.

Naime, jedan od najbogatijih poznatih parova na svetu, Džej Zi i Bijonse, odlučio je da njihovi blizanci na svet dođu kod kuće. Iz tog razloga su jedno krilo njihove nekoliko miliona dolara vredne vile, u kojoj je pre njih živela Madona, pretvorili u pravo porodilište.

Foto: Profimedia

Taj deo kuće, je prema rečima izvora koji su bliski ovom paru, opremlejno je čitavom najsavremenijom opremom potrebnom za negu i preglede pre, ali i posle porođaja. Što podrazumeva i inkubatore za mališane.

"Oni to sve rade zbog privatnosti i bezbednosti. Nije uobičajeno da se neko ko će da rodi blizance porađa kod kuće, ali Bijonse je o tome razgovarala sa svojim lekarima", rekao je izvor blizak ovom popularnom paru, a prenosi Dejli Mejl.

Isti izvor je takođe dodao:"Ona se oseća odlično. Oni su deo kuće opremili kao porodilište. Ali će se u dvorištu za svaki slučaj nalaziti kola hitne pomoći ukoliko njoj ili bebama bude trebala bolnička nega."

Osim sigurnosti i privatnosti, poznati par je imao još jedan važan razlog. Naime, kada je bionse rađala njihovo prvo dete, devojčicu Blu Ajvi, ostali pacijenti su se žalili na veliku pratnju koju je ona imala, obezbeđenje, kao i na novinare koji su opsedali porodilište sa svih strana. 

Foto: Profimedia

Nakon toga, ni Bijonse ni Džej Ziju nije bilo drago što se oko nečega što je njima predstavljao najlepši trenutak u životu stvorio negativan publicitet što je bio još jedan od razloga za ovaj neobičan korak u životu poznatog para.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama