Kada je planetarno popularna pevačica raskošnog glasa 1. februara javno otkrila da je u drugom stanju, ceo svet je danima pričao o ovoj srećnoj vesti.

Pevačica i njen suprug reper Džej Zi postaće roditelji blizanaca koji će se roditi u junu, a duploj prinovi se svakako raduje njihova ćerkica Blu Ajvi.

Ipak, fotografije trudne Bijonse retko se mogu videti u javnosti, a mnogi su se već zapitali da li se ugojila i kako izgleda s obziorom na to da se u prvoj trudnoći ugojila čak 26 kilograma. 

Bijonse je nakon trudnoće otkrila kako se osećala u trudnoći:

"Bilo je momenata kada sam mislila da mi se nos raširio 50-ak centimetara, da mi je lice užasno debelo, usne otečene i ugojila sam se oko 26 kilograma, ali na kraju krajeva uživala sam u tome", izjavila je ona nakon što je 2012. godine na svet donela devojčicu Blu Ajvi.

Kada su na i internetu procurile fotografije i snimak slavne pevačice iz jednog noćnog izaska, njeni fanovi su bili šokirani.

Pop diva se u trudnoći poprilično ugojila, a njen trudnički stomak je sve veći i veći. 

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama