Koronavirus najnovije

Poznata trudnica Amal Kluni sa svojim suprugom holivudskim glumcem Džordžom Klunijem očekuje blizance. Od kada su u javnosti obelodanili da će postati roditelji, šarmantni Džordž stalno ističe kako Amal nije zahtevna trudnica. Međutim, ipak ima svoje 'bubice'.

Naime, uspešna advokatica za ljudska prava ni od koga ne želi da prihvati savete. U ključujući i svekrvu, ali i lekare. Kako sama kaže, jedina osoba koja može da je savetuje je njena mama Barija.

Foto: AP/Lauren Hurly

Lepa trudnica kaže kako je njena majka podigla četvoro zdrave i uspešne dece, pa zbog toga nema razloga da se konsultuje sa drugim ženama.

Čak se nedavno naljutila i kada je bivši svetski top model Sindi Kraford njihovim blizancima poklonila majice sa imenima koje je njen suprug želeo da da dečaku i devojčici, a koje je ona prethodno zabranila.

Odabir imena za blizance u domu slavnog para doveo je do razmirica. #poznati #imena #bebe #blizanaca #Amal_Kluni #Džordž_Kluni

Posted by YuMama on Thursday, March 30, 2017
Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama