Jakov, Strahinja i Irina imaju osam meseci i preslatke su "trojke". I to nije sve! Ove bebice imaju i stariju sestru Đurđu koja ima četiri godine. Užice je ponosno na njih, jer su ovo naši klinci, naša budućnost, u vremenu kada su porodice sa više dece prava retkost.

Mladi bračni parovi danas se teško odlučuju i  na drugo dete, jer su u svakodnevnom strahu i  brizi za osnovnu egzistenciju. Ivan i Gordana Stanisavljević doduše nisu planirali "trojke", ali je zato sreća bila neuporedivo veća, kada su saznali da će dobiti tri nova člana porodice.

Super mama i tata iz Užica <3 Jakov, Strahinja i Irina imaju osam meseci i preslatke su „trojke“. I to nije sve! Ove...

Posted by UŽICE - OGLASNA TABLA on Monday, February 27, 2017

"Duga trudnoća trebalo je Đurđi da donese brata ili sestru, a donela je dva brata i sestru. Iznenađenje, pa zatim i neverica, a onda i zamišljanje sta se dešava unutar tog ogromnog stomaka. Meni je jedino bilo važno da se rode zdravi i snažni, kako je i bilo. Ivana je najviše brinulo kako ćemo se snaći sa njima, a posebno kako ćemo finansijski izdržati. Iako smo oboje završili fakultete, zaposlen je samo on", ističe majka ovih preslatkih beba.

Jakov, Strahinja i Irina rođeni su u 33.- oj nedelji u klinici GAK Narodni front u Beogradu. Na idejama i planovima kako nakon izlaska iz porodilišta, najviše je radila Đurđa.

"Ona je bila presrećna, mada nije mogla najbolje da shvati od kuda sada tri bebe, a ne jedna. Iskreno, i ja sam bila po malo uplašena kako će to sve da izgleda. Ipak, snašli smo se, a i bake i deke nam pomažu koliko mogu. Vreme je proletelo, i eto, već imaju osam punih meseci", priča Gordana.

Užice ima trojke <3 <3 <3

Posted by UŽICE - OGLASNA TABLA on Sunday, February 26, 2017

Osim roditeljskog dodatka, Stanisavljevići od države ne primaju nikakvu drugu pomoć. I pored ogromnih mesečnih izdataka potrebnih za pelene i adaptirano mleko, oni se ne žale. Kako kažu, ovo je dar od Boga, i žele da gledaju samo napred i uživaju u svojim mališanima!

Ponosna #mama neodoljivih #beba Meg Negl pozvana je da za sajt "Baby Center" napiše blog o tome kako se najlakše izboriti s naizgled nemogućom misijom – dojenjem trojki. #dojenje #trojke

Posted by YuMama on Sunday, February 14, 2016
Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama