Kada se u javnosti govori o Novaku i Jeleni, gotovo uvek su teme njihovi poslovni uspesi i humanitarni rad. Veoma retko njih dvoje daju izjave o njihovom odnosu i privatnom životu, mada, čini se da je to publici najinteresantnije.

Iz tog razloga u svakom koraku, pogledu i reči traži se povod za spekulisanje o braku i svakodnevnici ovog mladog i uspešnog para.

Iako često možemo videti i pročitati samo nagađanja, ovoga puta desilo se nešto što zaista ukazuje na to da je nedavna vest o Jeleninoj trudnoći - tačna.

Naime, na Novakovom Fejsbuk profilu u toku jučerašnjeg dana mogli ste da gledate njegov trening u direktnom prenosu. Uvek spontan i simpatičan, šarmantni teniser sa svojim pratiocima podelio je deo svog treninga koji je snimala Jelena u društvu njihovih kućnih ljubimaca. 

U toku tog snimka u jednom trenutku Novakov trener Marijan Vajda stavio je tenisku lopticu ispod majce, okrenu se ka kameri, nasmejao se i rekao: "Sada sam u skladu sa Jelenom."

Čitav Novakov trening i ovu simpatičnu situaciju možete pogledati u videu koji sledi:

Training live

Posted by Novak Djokovic on Tuesday, February 21, 2017
Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama