Hrvatska pevačica Ida Preste prošle godine je na svet donela drugog sina Rija, a kako joj uspeva da se snađe sa dvoje dece otkrila je na Fejsbuku.

Naime, frontmenka grupe Lolobriđida koja danas živi u Beogradu, sa svojim pratiocima podelila je kako izgleda jedno uobičajeno veče u njenoj četvoročlanoj porodici. 

“Svako veče oko 23 napokon nahranimo, okupamo i primirimo svu decu, odrežemo noktiće, podojimo, uspavamo, operemo suđe i veš, spremimo igračke i pripremimo sve za sutra. Svako veče oko 23 napokon kreće samo naše doba dana, romantični momenti kada se možemo posvetiti jedan drugome. Tada moji najmiliji i ja iscrpljeni legnemo na kauč, zaklopimo oči i tih zadnjih 20 minuta svesti svađamo se čija je bila glupa ideja da imamo dvoje dece“, napisala je na Fejsbuku. 

Svaku vecer oko 23 napokon nahranimo, okupamo i primirimo svu djecu, odrezemo noktice, podojimo, uspavamo, operemo sudje...

Posted by Ida Prester on Wednesday, 15 February 2017

Idin status je za kratko vreme prikupio neverovatan broj lajkova, a takođe su se putem komentara javile i mame koje su pevačicu ohrabrile i priznale da se i same vrlo često osećaju slično.

“Uskoro ćete se diviti toj ideji i čudili zašto ih nemate još. Doduše, svaki dan u 21h kad sami odu na spavanja nakon što su napisali domaći zadatak, zapitaš se kako si preživeo“; “Nakon svega pročitanog zaključujem jedno: Zavidim vam što imate decu i što ste srećni iako ste umorni, neispavani, moždva živčani, ali znate da jedan smešak i jedna podvala koju vam dete priušti učiniće vaš život srećnim“, bili su samo neki od komentara.

Posted by Goran KovaZg Kovacevic on Monday, 23 January 2017
Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama