Pevačica Ana Nikolić će u junu postati majka, a u medijima se poslednjih dana pojavila informacija da ona i njen suprug Stefan Đurić Rasta očekuju blizance.

Naime, lepa pevačica je nedavno izjavom u emisiji "Ja imam talenat" probudila sumnje publike da čeka blizance.

"Možda izgledam kao da nosim blizance, ali nije istina", rekla je Ana kroz smeh u emsiji "Premijera" i ispričala da sa suprugom najviše razgovara o potencijalnim imenima za prinovu, ali da još nisu uspeli da se usaglase.

"Svaki moj predlog imena naišao je na osudu i neprihvatanje. Još ne znamo pol bebe, ali saznaćemo kad bude vreme. U principu, samo nam je bitno da sve bude OK", kazala je Ana.

Ona je dodala da je sigurna da će njihovo dete, bilo da je u pitanju dečak ili devojčica, naslediti energiju svojih roditelja. 

"To će biti apsolutno isto dete samo različitog pola. Bilo muško ili žensko, ja znam kakvo će to dete biti - verovatno jako živahno dete od kojeg neće moći da se živi. Znam i kakav je Stefan bio kao beba, i kakva sam ja bila... Tako da se spremam na cirkus!"

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama